Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 11 januari 2017

♡ Rosa cut crease med glitter och eyeliner tutorial!

Av Yrla Montoya - Onsdag 11 jan 17:00

Jag hade tänkt börja blogga lite om smink också! Min tanke var att bara blogga om naglar, men eftersom att jag gillar smink precis lika mycket så tänkte jag varför inte blogga om det med! Så jag var inspirerad av Sarah Fritz som är en beauty vlogger på youtube att göra en rosa cut crease med glitter och eyeliner. Klicka >HÄR< för att ta er till hennes kanal. Nu kör vi!


Det första jag gjorde var att prima mina ögonlock och detta gjorde jag med min concealer från elf och mitt puder från nyx.


     


Efter det så tog jag min TheBalm "Voyage" pallette och blandade färgerna "Tervetuloa" och "Benvenuto" och med en fluffig borste (Sigmas E38) la jag de färgerna i min globlinje.


   


Sedan tog jag samma pallette och blandade de två rougen som man får som heter "Huan Ying" och "Dobrodosli" och la de i min globlinje också för att göra det ännu mer rosa. Jag använde mig utav sigmas e30.


   


Sedan tog jag min elf concealer och Face Stockholms borste nr #16 och gjorde kanten mellan ögonlocket och globlinjen mer skarp så att det blev en snygg cut crease. För att concealern skulle sitta på plats så satte jag den med mitt nyx puder igen.


     


Sedan tog jag Makeup Geeks ögonskugga i färgen Ice Queen och la den över hela ögonlocket och på mitt brynben med Face Stockholm nummer #11S borste


   
Sedan tog jag min bareminerals borste som heter "brow" och la glitter i en smallinje precis där den skarpa kanten var. Jag fäste glittret med hjälp av nyx matte finish setting spray. Glittret jag använde är från H&M och heter Catherine Wheel.


     Sedan tog jag min Kat von D Ink liner i färgen trooper och gjorde en vanlig vingad eyeliner med den.


 


Fransarna jag använde är från House of Lashes och heter "Siren" JAg fäste de med hjälp av en pincett och DUO franslim clear.


     


När jag var klar med min bas så la jag glitter med samma teknik på den inre delen av ögat och färgen tervetuloa på min nedrefransrad. Jag la även mascara på mina nedre fransar.


Såhär blev det! Jag hoppas ni gillade det här inlägget och kommentera/gilla om ni vill ha fler smink relaterade inlägg här på min blogg.


 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Fredag 20 jan 09:32


Jag kände att det var dags att fixa mina naglar, jag vet att jag sa i tidigare inlägg att jag ska ta en paus från att göra naglar men det sa jag för att jag trodde att de naglarna jag hade då skulle "ramla" av snart och så, men nu så gjorde de inte...

Av Yrla Montoya - Söndag 15 jan 12:57


Idag hade jag tänkt att berätta hur jag gör mina ögonbryn! Jag ska ta en paus från att göra mina egna naglar när de naglarna jag har nu tas bort, så därför tänkte jag börja blogga mer om smink. Anledningen till detta är för att jag vill att mina na...

Av Yrla Montoya - Lördag 7 jan 20:46


Jag tänkte göra en liten uppdatering på mina naglar nu när det var ett tag sedan. De senaste naglarna jag hade var ju de glittriga naglarna som jag tänkte var fina till nyår och julen. Men när jag hade haft dem ett tag så kände jag att jag ville fr...

Av Yrla Montoya - Söndag 1 jan 20:29


Så idag är det första dagen på 2017. Dagen då alla ens vänner skickar skämt som "Jag har inte duschat sedan förra året" och man ser en miljard bildcollage all over ens instagram feed. Men idag hade jag tänkt att berätta för er hur jag sminkade mig ...

Av Yrla Montoya - 27 december 2016 11:01


Idag hade jag tänkt att berätta hur man tar bort akryl/gelenaglar!    Det första jag gör när jag tar bort naglar är att klippa ner längden med en cuticle cutter. Om du gjorde väldigt korta naglar kan du självklart skippa det här steget, men jag...

(Bilderna tagna från min instagram, för det mest lol)                        

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰❤️

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

🍕 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕


INSTAGRAM
  
PERISCOPE
 @YrlaMontoya
TUMBLR

                      

Kategorier
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se