Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 11 januari 2017

♡ Rosa cut crease med glitter och eyeliner tutorial!

Av Yrla Montoya - Onsdag 11 jan 17:00

Jag hade tänkt börja blogga lite om smink också! Min tanke var att bara blogga om naglar, men eftersom att jag gillar smink precis lika mycket så tänkte jag varför inte blogga om det med! Så jag var inspirerad av Sarah Fritz som är en beauty vlogger på youtube att göra en rosa cut crease med glitter och eyeliner. Klicka >HÄR< för att ta er till hennes kanal. Nu kör vi!


Det första jag gjorde var att prima mina ögonlock och detta gjorde jag med min concealer från elf och mitt puder från nyx.


     


Efter det så tog jag min TheBalm "Voyage" pallette och blandade färgerna "Tervetuloa" och "Benvenuto" och med en fluffig borste (Sigmas E38) la jag de färgerna i min globlinje.


   


Sedan tog jag samma pallette och blandade de två rougen som man får som heter "Huan Ying" och "Dobrodosli" och la de i min globlinje också för att göra det ännu mer rosa. Jag använde mig utav sigmas e30.


   


Sedan tog jag min elf concealer och Face Stockholms borste nr #16 och gjorde kanten mellan ögonlocket och globlinjen mer skarp så att det blev en snygg cut crease. För att concealern skulle sitta på plats så satte jag den med mitt nyx puder igen.


     


Sedan tog jag Makeup Geeks ögonskugga i färgen Ice Queen och la den över hela ögonlocket och på mitt brynben med Face Stockholm nummer #11S borste


   
Sedan tog jag min bareminerals borste som heter "brow" och la glitter i en smallinje precis där den skarpa kanten var. Jag fäste glittret med hjälp av nyx matte finish setting spray. Glittret jag använde är från H&M och heter Catherine Wheel.


     Sedan tog jag min Kat von D Ink liner i färgen trooper och gjorde en vanlig vingad eyeliner med den.


 


Fransarna jag använde är från House of Lashes och heter "Siren" JAg fäste de med hjälp av en pincett och DUO franslim clear.


     


När jag var klar med min bas så la jag glitter med samma teknik på den inre delen av ögat och färgen tervetuloa på min nedrefransrad. Jag la även mascara på mina nedre fransar.


Såhär blev det! Jag hoppas ni gillade det här inlägget och kommentera/gilla om ni vill ha fler smink relaterade inlägg här på min blogg.


 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Tisdag 21 feb 20:48


H Å R - - - - - - - - - - - - - Så igår klippte jag mig kort för första gången i mitt liv!!!!!! Det känns helt sjukt om jag ska vara ärlig, mitt hår räcker knappt till en hästsvans längre! Jag har alltid haft långt, platt hår med mittbena i hel...

Av Yrla Montoya - Fredag 17 feb 20:55


Förlåt att jag inte varit aktiv på länge! Det har varit mycket i skolan och jag har inte hunnit göra inlägg, jag har inte heller haft någonting intressant att lägga upp om. Men en liten uppdatering om fransarna: jag tog bort dem för de började bli ...

Av Yrla Montoya - Fredag 10 feb 21:07


Så i Tisdags så gjorde jag fransförlängning hemma själv för första gången! Jag är på inget sätt eller vis utbildad eller kan någonting om fransar överhuvudtaget utan jag kollade på några tutorials på youtube och gjorde lika. Jag använder ju lösögon...

Av Yrla Montoya - Lördag 4 feb 11:12


Igår kväll så gjorde jag mina naglar igen! Har ju inte haft naglar på några veckor eftersom att jag kände att jag ville låta mina naglar andas, men igår så kände jag mig riktigt pepp på naglar så jag gjorde mina första med riktig design och jag har...

Av Yrla Montoya - Onsdag 1 feb 16:15


Igår kväll så kom Makeup Geek skuggorna som jag beställde i fredags från madlady.se! Jag hade tänkte att swatcha dem och berätta vad jag tycker om dem, hoppas ni gillar det!   Den första skuggan heter "Barcelona Beach" och är en kall gråbrun...

       

                

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

 ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️


INSTAGRAM
  
 
TUMBLR

                      

 

              

    

 

82 besvarade frågor

 

 

 

 

 

 

   

 

     

 

 

 

 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se