Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 1 januari 2017

♡ Nyårs sminkning!

Av Yrla Montoya - Söndag 1 jan 20:29

Så idag är det första dagen på 2017. Dagen då alla ens vänner skickar skämt som "Jag har inte duschat sedan förra året" och man ser en miljard bildcollage all over ens instagram feed. Men idag hade jag tänkt att berätta för er hur jag sminkade mig igår! Jag personligen gillar nästan nyårsafton mer än vad jag gillar julafton haha, fun fact :)SMINKNINGEN 

 

Jag ÄLSKAR ju smink och spenderade timmar på min nyårssminkning haha :P. Det fick bli en mörk guld-ish halo eye efter att ha debaterat om jag skulle göra en cut crease. Så nu tänkte jag berätta hur jag gjorde!

 

ÖGONEN

 

Det första jag gjorde var att prima ögonen och detta gjorde jag med en concealer från e.l.f och satte den med Nyx HD puder. Jag blandade ut concealer med min rosa beauty blender.

 

     

 

Efter det tog jag min sigma e38 'diffused crease brush' och min bronzer bahama mama från thebalm och la den lite lätt i yttre och inre delen av mitt öga.

 

   

 


Sedan tog jag min real techniques 'shading brush' och makeup geeks Cocoa Bear ögonskugga och värmde upp de delarna jag la bronzern på ännu mer och mörkade ner.

 

   


Sedan tog jag min sigma e38 'pencil' och makeup geeks mocha för att mörka ner de tidigare ställena ännu mer. Jag har inte lagt någonting på mitt ögonlock eller i mitten av globlinjen. För varje steg jag gör så blandar jag uppåt med min e38 men inte hela vägen upp till ögonbrynet.


   


Sedan tog jag Face Stockholm #11S borste och sprayade nyx matte finnish setting spray på för att sedan doppa borsten i H&Ms glitter "Catherine Wheel" och duttade det i mitten av inte bara ögonlocket utan hela vägen upp en bit över min globlinje. Setting sprayen gör så att glittret fastnar på ögonlocket och håller sig på plats.


     


När jag var klar med glittret så tog jag house of lashes 'Siren' fransar och limmade fast de med hjälp av en pincett och duo franslim i clear.


     


Sedan gjorde jag likadant på min nedre fransrad efter att jag var klar med min bas!


Såhär blev sminkningen! Hoppas ni gillar detta inlägg! :) Gott nytt år!! 

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ellen

Onsdag 4 jan 15:09

Du är verkligen duktig på att sminka dig. Lägg ut flera inlägg med smink!
Bra blogg!

 
Ingen bild

DALDJAL

Lördag 7 jan 11:10

FINA ÖGON

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Tisdag 21 feb 20:48


H Å R - - - - - - - - - - - - - Så igår klippte jag mig kort för första gången i mitt liv!!!!!! Det känns helt sjukt om jag ska vara ärlig, mitt hår räcker knappt till en hästsvans längre! Jag har alltid haft långt, platt hår med mittbena i hel...

Av Yrla Montoya - Fredag 17 feb 20:55


Förlåt att jag inte varit aktiv på länge! Det har varit mycket i skolan och jag har inte hunnit göra inlägg, jag har inte heller haft någonting intressant att lägga upp om. Men en liten uppdatering om fransarna: jag tog bort dem för de började bli ...

Av Yrla Montoya - Fredag 10 feb 21:07


Så i Tisdags så gjorde jag fransförlängning hemma själv för första gången! Jag är på inget sätt eller vis utbildad eller kan någonting om fransar överhuvudtaget utan jag kollade på några tutorials på youtube och gjorde lika. Jag använder ju lösögon...

Av Yrla Montoya - Lördag 4 feb 11:12


Igår kväll så gjorde jag mina naglar igen! Har ju inte haft naglar på några veckor eftersom att jag kände att jag ville låta mina naglar andas, men igår så kände jag mig riktigt pepp på naglar så jag gjorde mina första med riktig design och jag har...

Av Yrla Montoya - Onsdag 1 feb 16:15


Igår kväll så kom Makeup Geek skuggorna som jag beställde i fredags från madlady.se! Jag hade tänkte att swatcha dem och berätta vad jag tycker om dem, hoppas ni gillar det!   Den första skuggan heter "Barcelona Beach" och är en kall gråbrun...

       

                

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

 ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️


INSTAGRAM
  
 
TUMBLR

                      

 

              

    

 

82 besvarade frågor

 

 

 

 

 

 

   

 

     

 

 

 

 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se