Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 1 januari 2017

♡ Nyårs sminkning!

Av Yrla Montoya - Söndag 1 jan 20:29

Så idag är det första dagen på 2017. Dagen då alla ens vänner skickar skämt som "Jag har inte duschat sedan förra året" och man ser en miljard bildcollage all over ens instagram feed. Men idag hade jag tänkt att berätta för er hur jag sminkade mig igår! Jag personligen gillar nästan nyårsafton mer än vad jag gillar julafton haha, fun fact :)SMINKNINGEN 

 

Jag ÄLSKAR ju smink och spenderade timmar på min nyårssminkning haha :P. Det fick bli en mörk guld-ish halo eye efter att ha debaterat om jag skulle göra en cut crease. Så nu tänkte jag berätta hur jag gjorde!

 

ÖGONEN

 

Det första jag gjorde var att prima ögonen och detta gjorde jag med en concealer från e.l.f och satte den med Nyx HD puder. Jag blandade ut concealer med min rosa beauty blender.

 

     

 

Efter det tog jag min sigma e38 'diffused crease brush' och min bronzer bahama mama från thebalm och la den lite lätt i yttre och inre delen av mitt öga.

 

   

 


Sedan tog jag min real techniques 'shading brush' och makeup geeks Cocoa Bear ögonskugga och värmde upp de delarna jag la bronzern på ännu mer och mörkade ner.

 

   


Sedan tog jag min sigma e38 'pencil' och makeup geeks mocha för att mörka ner de tidigare ställena ännu mer. Jag har inte lagt någonting på mitt ögonlock eller i mitten av globlinjen. För varje steg jag gör så blandar jag uppåt med min e38 men inte hela vägen upp till ögonbrynet.


   


Sedan tog jag Face Stockholm #11S borste och sprayade nyx matte finnish setting spray på för att sedan doppa borsten i H&Ms glitter "Catherine Wheel" och duttade det i mitten av inte bara ögonlocket utan hela vägen upp en bit över min globlinje. Setting sprayen gör så att glittret fastnar på ögonlocket och håller sig på plats.


     


När jag var klar med glittret så tog jag house of lashes 'Siren' fransar och limmade fast de med hjälp av en pincett och duo franslim i clear.


     


Sedan gjorde jag likadant på min nedre fransrad efter att jag var klar med min bas!


Såhär blev sminkningen! Hoppas ni gillar detta inlägg! :) Gott nytt år!! 

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ellen

Onsdag 4 jan 15:09

Du är verkligen duktig på att sminka dig. Lägg ut flera inlägg med smink!
Bra blogg!

 
Ingen bild

DALDJAL

Lördag 7 jan 11:10

FINA ÖGON

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Fredag 20 jan 09:32


Jag kände att det var dags att fixa mina naglar, jag vet att jag sa i tidigare inlägg att jag ska ta en paus från att göra naglar men det sa jag för att jag trodde att de naglarna jag hade då skulle "ramla" av snart och så, men nu så gjorde de inte...

Av Yrla Montoya - Söndag 15 jan 12:57


Idag hade jag tänkt att berätta hur jag gör mina ögonbryn! Jag ska ta en paus från att göra mina egna naglar när de naglarna jag har nu tas bort, så därför tänkte jag börja blogga mer om smink. Anledningen till detta är för att jag vill att mina na...

Av Yrla Montoya - Onsdag 11 jan 17:00


Jag hade tänkt börja blogga lite om smink också! Min tanke var att bara blogga om naglar, men eftersom att jag gillar smink precis lika mycket så tänkte jag varför inte blogga om det med! Så jag var inspirerad av Sarah Fritz som är en beauty vlogge...

Av Yrla Montoya - Lördag 7 jan 20:46


Jag tänkte göra en liten uppdatering på mina naglar nu när det var ett tag sedan. De senaste naglarna jag hade var ju de glittriga naglarna som jag tänkte var fina till nyår och julen. Men när jag hade haft dem ett tag så kände jag att jag ville fr...

Av Yrla Montoya - 27 december 2016 11:01


Idag hade jag tänkt att berätta hur man tar bort akryl/gelenaglar!    Det första jag gör när jag tar bort naglar är att klippa ner längden med en cuticle cutter. Om du gjorde väldigt korta naglar kan du självklart skippa det här steget, men jag...

(Bilderna tagna från min instagram, för det mest lol)                        

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰❤️

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

🍕 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕


INSTAGRAM
  
PERISCOPE
 @YrlaMontoya
TUMBLR

                      

Kategorier
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se