Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 27 december 2016

♡ Hur man tar bort gele/akrylnaglar!

Av Yrla Montoya - 27 december 2016 11:01

Idag hade jag tänkt att berätta hur man tar bort akryl/gelenaglar! 


Det första jag gör när jag tar bort naglar är att klippa ner längden med en cuticle cutter. Om du gjorde väldigt korta naglar kan du självklart skippa det här steget, men jag gillar långa naglar och för att spara lite tid så klipper jag när dem. Tänk på att inte klippa precis där din naturliga nagel är utan en bit ner. Om du klipper nära din naturliga nagel kan det skicka en spricka upp i nagelplattan vilket vi självklart inte vill.


 


Sedan är det bara att fila! Antingen så använder du dig utav en vanlig handfil eller så använder du dig utav en elektrisk nagelfil. Båda fungerar men elfilen går snabbare. Jag använder mig utav min handfil för att jag känner att jag har mer kontroll än om jag skulle använda en elfil. Sedan filar jag tills jag SER min naturliga nagelplatta. Du vill absolut inte fila på din nagel eftersom att det kan skada dem. 


   


När jag har filar ner naglarna tills jag känner mig nöjd så lägger jag nagelolja inte bara på mitt nagelband utan även på min nagel. Jag gör detta eftersom att naglarna lätt kan vara lite torra efter.


Så lätt är det! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Tisdag 21 feb 20:48


H Å R - - - - - - - - - - - - - Så igår klippte jag mig kort för första gången i mitt liv!!!!!! Det känns helt sjukt om jag ska vara ärlig, mitt hår räcker knappt till en hästsvans längre! Jag har alltid haft långt, platt hår med mittbena i hel...

Av Yrla Montoya - Fredag 17 feb 20:55


Förlåt att jag inte varit aktiv på länge! Det har varit mycket i skolan och jag har inte hunnit göra inlägg, jag har inte heller haft någonting intressant att lägga upp om. Men en liten uppdatering om fransarna: jag tog bort dem för de började bli ...

Av Yrla Montoya - Fredag 10 feb 21:07


Så i Tisdags så gjorde jag fransförlängning hemma själv för första gången! Jag är på inget sätt eller vis utbildad eller kan någonting om fransar överhuvudtaget utan jag kollade på några tutorials på youtube och gjorde lika. Jag använder ju lösögon...

Av Yrla Montoya - Lördag 4 feb 11:12


Igår kväll så gjorde jag mina naglar igen! Har ju inte haft naglar på några veckor eftersom att jag kände att jag ville låta mina naglar andas, men igår så kände jag mig riktigt pepp på naglar så jag gjorde mina första med riktig design och jag har...

Av Yrla Montoya - Onsdag 1 feb 16:15


Igår kväll så kom Makeup Geek skuggorna som jag beställde i fredags från madlady.se! Jag hade tänkte att swatcha dem och berätta vad jag tycker om dem, hoppas ni gillar det!   Den första skuggan heter "Barcelona Beach" och är en kall gråbrun...

       

                

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

 ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️


INSTAGRAM
  
 
TUMBLR

                      

 

              

    

 

82 besvarade frågor

 

 

 

 

 

 

   

 

     

 

 

 

 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se