Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 27 december 2016

♡ Hur man tar bort gele/akrylnaglar!

Av Yrla Montoya - 27 december 2016 11:01

Idag hade jag tänkt att berätta hur man tar bort akryl/gelenaglar! 


Det första jag gör när jag tar bort naglar är att klippa ner längden med en cuticle cutter. Om du gjorde väldigt korta naglar kan du självklart skippa det här steget, men jag gillar långa naglar och för att spara lite tid så klipper jag när dem. Tänk på att inte klippa precis där din naturliga nagel är utan en bit ner. Om du klipper nära din naturliga nagel kan det skicka en spricka upp i nagelplattan vilket vi självklart inte vill.


 


Sedan är det bara att fila! Antingen så använder du dig utav en vanlig handfil eller så använder du dig utav en elektrisk nagelfil. Båda fungerar men elfilen går snabbare. Jag använder mig utav min handfil för att jag känner att jag har mer kontroll än om jag skulle använda en elfil. Sedan filar jag tills jag SER min naturliga nagelplatta. Du vill absolut inte fila på din nagel eftersom att det kan skada dem. 


   


När jag har filar ner naglarna tills jag känner mig nöjd så lägger jag nagelolja inte bara på mitt nagelband utan även på min nagel. Jag gör detta eftersom att naglarna lätt kan vara lite torra efter.


Så lätt är det! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Fredag 20 jan 09:32


Jag kände att det var dags att fixa mina naglar, jag vet att jag sa i tidigare inlägg att jag ska ta en paus från att göra naglar men det sa jag för att jag trodde att de naglarna jag hade då skulle "ramla" av snart och så, men nu så gjorde de inte...

Av Yrla Montoya - Söndag 15 jan 12:57


Idag hade jag tänkt att berätta hur jag gör mina ögonbryn! Jag ska ta en paus från att göra mina egna naglar när de naglarna jag har nu tas bort, så därför tänkte jag börja blogga mer om smink. Anledningen till detta är för att jag vill att mina na...

Av Yrla Montoya - Onsdag 11 jan 17:00


Jag hade tänkt börja blogga lite om smink också! Min tanke var att bara blogga om naglar, men eftersom att jag gillar smink precis lika mycket så tänkte jag varför inte blogga om det med! Så jag var inspirerad av Sarah Fritz som är en beauty vlogge...

Av Yrla Montoya - Lördag 7 jan 20:46


Jag tänkte göra en liten uppdatering på mina naglar nu när det var ett tag sedan. De senaste naglarna jag hade var ju de glittriga naglarna som jag tänkte var fina till nyår och julen. Men när jag hade haft dem ett tag så kände jag att jag ville fr...

Av Yrla Montoya - Söndag 1 jan 20:29


Så idag är det första dagen på 2017. Dagen då alla ens vänner skickar skämt som "Jag har inte duschat sedan förra året" och man ser en miljard bildcollage all over ens instagram feed. Men idag hade jag tänkt att berätta för er hur jag sminkade mig ...

(Bilderna tagna från min instagram, för det mest lol)                        

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰❤️

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

🍕 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕


INSTAGRAM
  
PERISCOPE
 @YrlaMontoya
TUMBLR

                      

Kategorier
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se