Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 20 december 2016

♡ Helglittriga naglar till jul och nyår!

Av Yrla Montoya - 20 december 2016 18:57

Jag gjorde ju nyligen en glitterfade men bestämde mig för att pumpa upp mina naglar lite extra nu till jul och nyår, så jag körde på helglittriga! Det var superlätt så det här inlägget kommer nog inte bli så långt, men det är bättre än ingenting! Vi kör!


Först var jag ju självklart tvungen att fila bort mina dåvarande naglar, har planerat ett inlägg helt åt hur man tar bort naglar som kommer upp snart, så jag kommer inte gå in på så mycket detaljer nu.


Sedan förberedda jag naglarna som vanligt förutom att jag inte buffade naglarna eftersom att de redan var matta så då hade det bara slitit ännu mer på naglarna. 


När alla naglar var redo så la jag på min byggele som kommer från nagelgiganten.se och heter "Fiberglass gel clear". Tänk på att det är bättre att lägga ett tjockt lager gele än ett tunnt lager gele eftersom att vi ändå kommer att fila de senare. Jag härdade varje nagel i min UV-lampa i 2 min och torkade av den kladdiga hinnan med clean-off solution på en pad. När alla naglar var klara filade jag och formade jag dem. Det är viktigt att få till en slät yta och en snygg C-kurva!


           


Sedan la jag ett tunnt lager 1-phase clear gel och tryckte försiktigt fast glittret med en borste. Jag gjorde detta på en nagel i taget. Sedan härdade jag i UV-lampan i 2 min men torkade inte av med clean-off sulotion eftersom att det ändå inte hade blivit någon kladdig hinna. Jag la Sally Hansens Miracle Gel Top Coat 2x i två lager för att se till att glittret höll sig på plats.


       Efter det så la jag nagelolja och sedan var jag klar! Jag blev faktiskt superdupernöjd med resultatet, det är lite utanför min komfortzon med formen och längden, men tycker ändå att det blev fint. Jag hoppasverkligen  att ni gillade inlägget! :)


     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Tisdag 21 feb 20:48


H Å R - - - - - - - - - - - - - Så igår klippte jag mig kort för första gången i mitt liv!!!!!! Det känns helt sjukt om jag ska vara ärlig, mitt hår räcker knappt till en hästsvans längre! Jag har alltid haft långt, platt hår med mittbena i hel...

Av Yrla Montoya - Fredag 17 feb 20:55


Förlåt att jag inte varit aktiv på länge! Det har varit mycket i skolan och jag har inte hunnit göra inlägg, jag har inte heller haft någonting intressant att lägga upp om. Men en liten uppdatering om fransarna: jag tog bort dem för de började bli ...

Av Yrla Montoya - Fredag 10 feb 21:07


Så i Tisdags så gjorde jag fransförlängning hemma själv för första gången! Jag är på inget sätt eller vis utbildad eller kan någonting om fransar överhuvudtaget utan jag kollade på några tutorials på youtube och gjorde lika. Jag använder ju lösögon...

Av Yrla Montoya - Lördag 4 feb 11:12


Igår kväll så gjorde jag mina naglar igen! Har ju inte haft naglar på några veckor eftersom att jag kände att jag ville låta mina naglar andas, men igår så kände jag mig riktigt pepp på naglar så jag gjorde mina första med riktig design och jag har...

Av Yrla Montoya - Onsdag 1 feb 16:15


Igår kväll så kom Makeup Geek skuggorna som jag beställde i fredags från madlady.se! Jag hade tänkte att swatcha dem och berätta vad jag tycker om dem, hoppas ni gillar det!   Den första skuggan heter "Barcelona Beach" och är en kall gråbrun...

       

                

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

 ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️


INSTAGRAM
  
 
TUMBLR

                      

 

              

    

 

82 besvarade frågor

 

 

 

 

 

 

   

 

     

 

 

 

 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se