Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 20 december 2016

♡ Helglittriga naglar till jul och nyår!

Av Yrla Montoya - 20 december 2016 18:57

Jag gjorde ju nyligen en glitterfade men bestämde mig för att pumpa upp mina naglar lite extra nu till jul och nyår, så jag körde på helglittriga! Det var superlätt så det här inlägget kommer nog inte bli så långt, men det är bättre än ingenting! Vi kör!


Först var jag ju självklart tvungen att fila bort mina dåvarande naglar, har planerat ett inlägg helt åt hur man tar bort naglar som kommer upp snart, så jag kommer inte gå in på så mycket detaljer nu.


Sedan förberedda jag naglarna som vanligt förutom att jag inte buffade naglarna eftersom att de redan var matta så då hade det bara slitit ännu mer på naglarna. 


När alla naglar var redo så la jag på min byggele som kommer från nagelgiganten.se och heter "Fiberglass gel clear". Tänk på att det är bättre att lägga ett tjockt lager gele än ett tunnt lager gele eftersom att vi ändå kommer att fila de senare. Jag härdade varje nagel i min UV-lampa i 2 min och torkade av den kladdiga hinnan med clean-off solution på en pad. När alla naglar var klara filade jag och formade jag dem. Det är viktigt att få till en slät yta och en snygg C-kurva!


           


Sedan la jag ett tunnt lager 1-phase clear gel och tryckte försiktigt fast glittret med en borste. Jag gjorde detta på en nagel i taget. Sedan härdade jag i UV-lampan i 2 min men torkade inte av med clean-off sulotion eftersom att det ändå inte hade blivit någon kladdig hinna. Jag la Sally Hansens Miracle Gel Top Coat 2x i två lager för att se till att glittret höll sig på plats.


       Efter det så la jag nagelolja och sedan var jag klar! Jag blev faktiskt superdupernöjd med resultatet, det är lite utanför min komfortzon med formen och längden, men tycker ändå att det blev fint. Jag hoppasverkligen  att ni gillade inlägget! :)


     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Fredag 20 jan 09:32


Jag kände att det var dags att fixa mina naglar, jag vet att jag sa i tidigare inlägg att jag ska ta en paus från att göra naglar men det sa jag för att jag trodde att de naglarna jag hade då skulle "ramla" av snart och så, men nu så gjorde de inte...

Av Yrla Montoya - Söndag 15 jan 12:57


Idag hade jag tänkt att berätta hur jag gör mina ögonbryn! Jag ska ta en paus från att göra mina egna naglar när de naglarna jag har nu tas bort, så därför tänkte jag börja blogga mer om smink. Anledningen till detta är för att jag vill att mina na...

Av Yrla Montoya - Onsdag 11 jan 17:00


Jag hade tänkt börja blogga lite om smink också! Min tanke var att bara blogga om naglar, men eftersom att jag gillar smink precis lika mycket så tänkte jag varför inte blogga om det med! Så jag var inspirerad av Sarah Fritz som är en beauty vlogge...

Av Yrla Montoya - Lördag 7 jan 20:46


Jag tänkte göra en liten uppdatering på mina naglar nu när det var ett tag sedan. De senaste naglarna jag hade var ju de glittriga naglarna som jag tänkte var fina till nyår och julen. Men när jag hade haft dem ett tag så kände jag att jag ville fr...

Av Yrla Montoya - Söndag 1 jan 20:29


Så idag är det första dagen på 2017. Dagen då alla ens vänner skickar skämt som "Jag har inte duschat sedan förra året" och man ser en miljard bildcollage all over ens instagram feed. Men idag hade jag tänkt att berätta för er hur jag sminkade mig ...

(Bilderna tagna från min instagram, för det mest lol)                        

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰❤️

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

🍕 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕


INSTAGRAM
  
PERISCOPE
 @YrlaMontoya
TUMBLR

                      

Kategorier
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se