Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 9 december 2016

♡ Matta marmornaglar med guldholografiskt glitter :)

Av Yrla Montoya - 9 december 2016 21:14

Så detta är mina nuvarande gelenaglar. Jag tänkte berätta hur jag gjorde!


Först så förberedde jag nageln med att putta tillbaka nagelbanden, skrapa bort död hud och buffra nageln för att få bort glansen. Efter det valde jag ut tippar varav jag använder mig utav "European natural tips" ifrån Nagelgiganten.se. JAg limmade sedan fast tipparna med nagelgigantens lim. 


   


Efter det så använde jag mig av borste nr #3 och nagelgigantens primer gel. Jag gnuggar in primern över hela min naturliga nagel och på tippen.


 

Jag torkade inte bort den kladdiga hinnan som blev kvar efter att ha härdat den i UV-lampan uan fortsatte direkt för att produkterna ska fästa bättre. Jag la sedan 2 lager "Extra White Gel" över alla naglar förutom mitt rinfinger. Jag härdade varje lager i min UV-lampa i 2 min.


 


Jag blandade ett guldigt holografiskt glitter med min 1-phase gele från nagelgiganten. Jag la 2 lager av detta för att få full täckning över min nagel och härdade varje nagel i min UV-Lampa i 2 min.


    


Efter det så var det dags att bygga alla naglar och detta gjorde jag med nagelgigantens fiberglass gel clear. Jag torkade bort den kladdiga hinnan som blev kvar över med nagelgigantens clean-off solution blue och en pad. Sedan filade jag ner gelen för att få till en fin C-kurva och göra ytan slät.


   Jag hade tänkt att bara göra vita naglar, men sedan bestämde jag mig för att testa på marmor naglar för första gången! Jag tog ett svart nagellack och en vanlig tandpetare och gjorde mönstret. Sedan toppade jag av med ett matt top-gel från nagelgiganten på alla naglar förutom de glittriga.


  

Såhär blev slutresultatet! 👇🏾Hoppas att du kände att detta inlägg hjälpte dig :).


 

 
ANNONS
 
Hemmamammafru

Hemmamammafru

26 december 2016 06:17

Hur får man tag på en UV - lamapan då? Hur får man tag på dom här sakerna då?

http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

Yrla Montoya

26 december 2016 11:14

Alla saker jag använder kommer ifrån nagelgiganten.se! De säljer starter-kits, där medföljer allt du behöver! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Tisdag 21 feb 20:48


H Å R - - - - - - - - - - - - - Så igår klippte jag mig kort för första gången i mitt liv!!!!!! Det känns helt sjukt om jag ska vara ärlig, mitt hår räcker knappt till en hästsvans längre! Jag har alltid haft långt, platt hår med mittbena i hel...

Av Yrla Montoya - Fredag 17 feb 20:55


Förlåt att jag inte varit aktiv på länge! Det har varit mycket i skolan och jag har inte hunnit göra inlägg, jag har inte heller haft någonting intressant att lägga upp om. Men en liten uppdatering om fransarna: jag tog bort dem för de började bli ...

Av Yrla Montoya - Fredag 10 feb 21:07


Så i Tisdags så gjorde jag fransförlängning hemma själv för första gången! Jag är på inget sätt eller vis utbildad eller kan någonting om fransar överhuvudtaget utan jag kollade på några tutorials på youtube och gjorde lika. Jag använder ju lösögon...

Av Yrla Montoya - Lördag 4 feb 11:12


Igår kväll så gjorde jag mina naglar igen! Har ju inte haft naglar på några veckor eftersom att jag kände att jag ville låta mina naglar andas, men igår så kände jag mig riktigt pepp på naglar så jag gjorde mina första med riktig design och jag har...

Av Yrla Montoya - Onsdag 1 feb 16:15


Igår kväll så kom Makeup Geek skuggorna som jag beställde i fredags från madlady.se! Jag hade tänkte att swatcha dem och berätta vad jag tycker om dem, hoppas ni gillar det!   Den första skuggan heter "Barcelona Beach" och är en kall gråbrun...

       

                

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

 ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️


INSTAGRAM
  
 
TUMBLR

                      

 

              

    

 

82 besvarade frågor

 

 

 

 

 

 

   

 

     

 

 

 

 
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se