Yrla Montoya ~ ♡

Direktlänk till inlägg 9 december 2016

♡ Matta marmornaglar med guldholografiskt glitter :)

Av Yrla Montoya - 9 december 2016 21:14

Så detta är mina nuvarande gelenaglar. Jag tänkte berätta hur jag gjorde!


Först så förberedde jag nageln med att putta tillbaka nagelbanden, skrapa bort död hud och buffra nageln för att få bort glansen. Efter det valde jag ut tippar varav jag använder mig utav "European natural tips" ifrån Nagelgiganten.se. JAg limmade sedan fast tipparna med nagelgigantens lim. 


   


Efter det så använde jag mig av borste nr #3 och nagelgigantens primer gel. Jag gnuggar in primern över hela min naturliga nagel och på tippen.


 

Jag torkade inte bort den kladdiga hinnan som blev kvar efter att ha härdat den i UV-lampan uan fortsatte direkt för att produkterna ska fästa bättre. Jag la sedan 2 lager "Extra White Gel" över alla naglar förutom mitt rinfinger. Jag härdade varje lager i min UV-lampa i 2 min.


 


Jag blandade ett guldigt holografiskt glitter med min 1-phase gele från nagelgiganten. Jag la 2 lager av detta för att få full täckning över min nagel och härdade varje nagel i min UV-Lampa i 2 min.


    


Efter det så var det dags att bygga alla naglar och detta gjorde jag med nagelgigantens fiberglass gel clear. Jag torkade bort den kladdiga hinnan som blev kvar över med nagelgigantens clean-off solution blue och en pad. Sedan filade jag ner gelen för att få till en fin C-kurva och göra ytan slät.


   Jag hade tänkt att bara göra vita naglar, men sedan bestämde jag mig för att testa på marmor naglar för första gången! Jag tog ett svart nagellack och en vanlig tandpetare och gjorde mönstret. Sedan toppade jag av med ett matt top-gel från nagelgiganten på alla naglar förutom de glittriga.


  

Såhär blev slutresultatet! 👇🏾Hoppas att du kände att detta inlägg hjälpte dig :).


 

 
ANNONS
 
Hemmamammafru

Hemmamammafru

26 december 2016 06:17

Hur får man tag på en UV - lamapan då? Hur får man tag på dom här sakerna då?

http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

Yrla Montoya

26 december 2016 11:14

Alla saker jag använder kommer ifrån nagelgiganten.se! De säljer starter-kits, där medföljer allt du behöver! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yrla Montoya - Fredag 20 jan 09:32


Jag kände att det var dags att fixa mina naglar, jag vet att jag sa i tidigare inlägg att jag ska ta en paus från att göra naglar men det sa jag för att jag trodde att de naglarna jag hade då skulle "ramla" av snart och så, men nu så gjorde de inte...

Av Yrla Montoya - Söndag 15 jan 12:57


Idag hade jag tänkt att berätta hur jag gör mina ögonbryn! Jag ska ta en paus från att göra mina egna naglar när de naglarna jag har nu tas bort, så därför tänkte jag börja blogga mer om smink. Anledningen till detta är för att jag vill att mina na...

Av Yrla Montoya - Onsdag 11 jan 17:00


Jag hade tänkt börja blogga lite om smink också! Min tanke var att bara blogga om naglar, men eftersom att jag gillar smink precis lika mycket så tänkte jag varför inte blogga om det med! Så jag var inspirerad av Sarah Fritz som är en beauty vlogge...

Av Yrla Montoya - Lördag 7 jan 20:46


Jag tänkte göra en liten uppdatering på mina naglar nu när det var ett tag sedan. De senaste naglarna jag hade var ju de glittriga naglarna som jag tänkte var fina till nyår och julen. Men när jag hade haft dem ett tag så kände jag att jag ville fr...

Av Yrla Montoya - Söndag 1 jan 20:29


Så idag är det första dagen på 2017. Dagen då alla ens vänner skickar skämt som "Jag har inte duschat sedan förra året" och man ser en miljard bildcollage all over ens instagram feed. Men idag hade jag tänkt att berätta för er hur jag sminkade mig ...

(Bilderna tagna från min instagram, för det mest lol)                        

Hej Hej!

 

Jag heter Yrla, är 13 år och är född och uppväxt i Sverige. Jag har en passion för naglar och tycker det är superkul! Endel kan tycka att jag är för ung för att ha naglar, men det är mitt liv inte ditt. Deal with it.

  

Några andra saker om mig...Jag hatar tråkiga människor så jag kommer inte vara sådär tråkig i mina inlägg just so ya know. Jag är vegetarian och också strängt emot djurtester! 🐰❤️

 

Skulle du vara intresserad av ett samarbete/sponsring? Då kan du kontakta mig på:

Kontakt@yrlaklara.se

 

🍕 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕


INSTAGRAM
  
PERISCOPE
 @YrlaMontoya
TUMBLR

                      

Kategorier
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se